dagomar Napisano 30 Wrzesień 2011 Share Napisano 30 Wrzesień 2011 (edytowane) Koniec. Napisałam, że to koniec, ale w rzeczywistości nie jest to wersja finalna. Nie zdążyłam, niestety, i to co pokazuję jest tak jakby drugim etapem pracy. Ten mini-komiks opowiada o Tomku, po wczorajszej imprezie, podglądanym przez kolegó w z biura. :) Edytowane 30 Wrzesień 2011 przez dagomar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobian Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 W tym komiksie brakuje mi tej staranności, którą włożyłeś w te projekty lasek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 22 Październik 2011 Autor Share Napisano 22 Październik 2011 a, bo już zabrakło mi czasu i wrzuciłam to co miałam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dav Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Ale za to Dagomar włożyła dużo staranności w projekt postaci. I to właśnie one mi się bardzo podobają. A komiksy nie. Ale nie bój się, ogólnie nie przepadam za komiksami. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi