Napisano 8 Październik 201113 l Witam serdecznie. Podczas próby renderingu z ArchiCAD'a poprzez plugin, pojawia mi się taki błąd : "Untitled.mxs cannot be read." Czy ktoś wie jak temu zaradzić? Proszę o pomoc.
Napisano 8 Październik 201113 l Miałem dziś podobnie tyle że modelowałem w rhino (ale z archi też korzystam), coś dziwnego miałem ze ścieżką dostępu, rozwiązaniem było założenie tymczasowgo folderu na pulpicie. Może to coś pomoże, czasami działa. Pozdrawiam
Napisano 9 Październik 201113 l Jakoś mi to nie trybi, chyba że coś źle robię. W Maxwell Studio natomiast po odczytaniu wyeksportowanego z ArchiCAD'a pliku *.3ds jeżeli chcę go zapisać jako *.mxs wyskakuje mi krzak w tym stylu : Cannot write file C:/Users/User1/Desktop/*.mxs. Check Studio console for more info. Ręce i nogi opadają z tym wszystkim :/ "Help! I need somebody help!" Ratunku ! Pomocy !
Napisano 10 Październik 201113 l ja też czasami nie mogę zapisać nic na pulpicie. Najpierw spróbuj zapisać na gołym C: jak nie pomoże to knujemy dalej