Gość pablo900 Napisano 8 Październik 2011 Napisano 8 Październik 2011 Witam serdecznie. Podczas próby renderingu z ArchiCAD'a poprzez plugin, pojawia mi się taki błąd : "Untitled.mxs cannot be read." Czy ktoś wie jak temu zaradzić? Proszę o pomoc.
Piotr7979 Napisano 8 Październik 2011 Napisano 8 Październik 2011 Miałem dziś podobnie tyle że modelowałem w rhino (ale z archi też korzystam), coś dziwnego miałem ze ścieżką dostępu, rozwiązaniem było założenie tymczasowgo folderu na pulpicie. Może to coś pomoże, czasami działa. Pozdrawiam
Gość pablo900 Napisano 9 Październik 2011 Napisano 9 Październik 2011 Jakoś mi to nie trybi, chyba że coś źle robię. W Maxwell Studio natomiast po odczytaniu wyeksportowanego z ArchiCAD'a pliku *.3ds jeżeli chcę go zapisać jako *.mxs wyskakuje mi krzak w tym stylu : Cannot write file C:/Users/User1/Desktop/*.mxs. Check Studio console for more info. Ręce i nogi opadają z tym wszystkim :/ "Help! I need somebody help!" Ratunku ! Pomocy !
zdeno Napisano 10 Październik 2011 Napisano 10 Październik 2011 ja też czasami nie mogę zapisać nic na pulpicie. Najpierw spróbuj zapisać na gołym C: jak nie pomoże to knujemy dalej
Rekomendowane odpowiedzi