Tomasz_87 Napisano 21 Październik 2011 Napisano 21 Październik 2011 (edytowane) Mam problem z tabletem Wacom bamboo pen and touch fun a6. Otóż gdy po formacie zainstalowałem sterowniki bamboo, to po restarcie kompa mapowanie tabletu zmieniło się na 1/6 lewej strony monitora. Pełny obszar tabletu działa jedynie w tej 1/6 monitora mimo, że powinien działac na całej jego powierzchni. Nie działa mi opcja touch nawet jeśli jest włączona. Odinstalowałem stery, zrobilem restart kompa i zainstalowałem je na nowo no i tablet mapuje sie ok, ale po restarcie znowu pojawia się ten sam problem czyli mapowanie 1/6 monitora. Myślałem, że problem lezy gdzies w czymś, jakimś programie bo coś sie gryzło, moze jakies sterowniki więc zrobilem format systemowego dysku jeszcze raz i nadal dzieje się to samo wiec sam już nie wiem co może być nie tak... Zaczyna mnie to denerwować już, bo nie mogę nic robić ;/... Macie jakiś pomysł co to może być? Edit: przed formatem wszystko działało bez problemu, a system to win xp pro z SP3. Edytowane 21 Październik 2011 przez Tomasz_87
Rekomendowane odpowiedzi