Renka Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 zrobilam sobie taka zapalniczke w przerwie od modelingu mojego pokoju z detalami :P
Salvator Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 jestem z ciebie dumny. Tylko czemu góra jest plastikowa? I co to za tło... Pokaż ją na stole z lekkim raytracem i dodaj GI. wtedy porozmawiamy :P
Renka Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 Salvator - mow do mnie jeszcze - maxa mam od 5 dni i nie umiem jeszcze ani texturowac ani renderowac :P
Yamakasi Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 nie zebym ........ ale zauwazyliscie ze na forum jest coraz wiecej dziewczyn :P !! A jesli chodz o medel to jak na 5 dni to swietny > mialas juz stycznosc z 3D ??
Renka Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 no kiedys sie bawilam maya i ale to jakis dziwny program... a wszkolce mam auto cada - ale tamto to juz wogole posrane :|
Yamakasi Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 zgadzam sie ze maya ma nieprzyjemny interfejs :( widac ze mialas juz stycznosc :) ja to normalnie wiedzialem ;) poprostu za dobrze jak na 5 dni :)
Gość Savoy Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Ludzie pamietajcie że macie limit 100 kb na wyrenderowany obrazek (w Photoshopie można ładnie ustawić kompresję jpg na podglądzie tak żeby za mocno nie psuła raya) a tu jest tylko 9 kb!
Beatou Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 No bardzo bardzo fajny model jak na 5 dni w maxie ;P Życzę dalszych sukcesów, Beatou
Salvator Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 nie no przepraszam :P to był taki żarcik... nie no bardzo ładnie. Jakie miasto? Bo jak coś, to prywatne lekcje mogę za friko ;]
Rekomendowane odpowiedzi