RoMbi Napisano 22 Luty 2003 Share Napisano 22 Luty 2003 Witam W maxie robie dopiero jakies pol roku i chciałem zeby ktos cos powiedzial na temat mojej pracki , jest to jedna z lepszych , mam zrobionych jkeszcze pare ale nie wiem czy sie nadaja do publicznego pokazywania :). A wiec oto ona , mowcie co o tym myslicie P.S. Mam jeszcze problemy z teksturowaniem wiec postac jest troche \"goła\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 22 Luty 2003 Share Napisano 22 Luty 2003 hmmm... klimacik jest calkiem spoko, ALE: *dodaj bumpa na tej scianie po lewej *postac zrob od nowa ;) ( a tak na prawde, to po prostu zrob te ciuchy jakims pluginem, albo sam je domodeluj, ale nie zostawiaj tego tak jak jet - ubranie przeciez zawsze sie gdzies zagina i nie jest takie - jakby to ujal maciekazazel14 - STERYLNE i plastelinopodobne...) to na razie tyle, czekam na wiecej pozdro p.s. poza tym czego ten koles tam szuka? tam nie ma nic ciekawego.. zrob przynajmniej jakiegos pijaka spiacego w kartonie, jakies smieci porozrzucane, KOTA! albo innego zwierzaka grzebiacego w kuble, itp, itd.. SZCZEGOLY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 22 Luty 2003 Share Napisano 22 Luty 2003 chyba popuścił w gacie ze strachu, bo kolana to ma pełne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 22 Luty 2003 Share Napisano 22 Luty 2003 buehehehehe... :D taa... tylko, ja na przyklad niebardzo wiem, czego kolo sie tak mogl przestraszyc... rdzy na smietniku? (BTW, czy aluminium w ogole rdzewieje?) pozdro.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 23 Luty 2003 Share Napisano 23 Luty 2003 :)chyba checi Cie troche przerastaja-jesli chcesz zeby to cos\"opowiadalo\"-zeby bylo jakas historia to scena musi miec jakies usprawiedliwienie-sam klimat\"gangsta\"w niczym nie jest fajny i jeszcze jedno-co tam swieci na sciane po prawej? pozdr T.:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi