pawiu Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Zrobiłem skrzynie w editable poly i mam problem z nalozeniem tekstury co mam zrobic??? Mozna jakos kilka tekstur kolo siebie nalozyc na ta skrzynie??
Marcin Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 sikham - link niedziala pawiu - przerob tutoriale unwarpa z helpa maxa na poczatek
pawiu Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 Mam tez deep painta 3d ale jak wsadze tam siatke to nie moge jej malowac wogle bez sens mam do dostepu tylko jeden kolor ten ktory nalozylem na siatke
Marcin Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 naucz sie unwarpa a nie tam jakichs deep paintow.... deeppaint - wiecej nerwow z mapowaniem niz przyjemnosci...
SimeN Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 True, Marcin dobrze mowi, tutki max\'a raczej wszystko wyjasniaja, a ten link moze ci sie jedynie przydac: http://www.3dtotal.com/ffa/tutorials/max/UVW_mapping_an_object/UVW_mapping_an_object1.asp :] Osobiscie ja uczylem sie Unvrapa z ksiazki Ted\'a Boardman\'a ( www.mikom.pl )
sikham Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Marcin chyba Ci komp coś szwankuje ;) to link do tutka Druga o unwarpie
pawiu Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Napisano 8 Lipiec 2004 Bede plakal jestem glupi jak bela :] nie moge tego skapowac jak tam wsadza sie tekstury do tych kwadratow
sikham Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 a tego to już niesprawdzałem ;) pawiu218 może tak magiczny przycisk F1 ?
Marcin Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 odpusc sobie texturowanie i pocwicz modelowanie .... na texturki przyjdzie jeszcze czas
pawiu Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Napisano 8 Lipiec 2004 potrafie modelowac na nurbsach, editable poly to narazie mi starczy chcem sie nauczyc porzdnie to teksturowac fuck ma kto jakis polski tutorial najlepiej w avi
Marcin Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 wyslij U2U do druga moze ma gdzies na serverze tego avika o unwarpie....
pawiu Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Napisano 8 Lipiec 2004 znacie moze nazwe skryptu w 3d studio maxie 5 ktorym dalo sie rysowac kolorami po siatkach bo cholera wiem ze takie cos bylo a zapomnialom jak to sie nazywalo
Rekomendowane odpowiedzi