Napisano 7 Lipiec 200420 l Zrobiłem skrzynie w editable poly i mam problem z nalozeniem tekstury co mam zrobic??? Mozna jakos kilka tekstur kolo siebie nalozyc na ta skrzynie??
Napisano 7 Lipiec 200420 l sikham - link niedziala pawiu - przerob tutoriale unwarpa z helpa maxa na poczatek
Napisano 7 Lipiec 200420 l Autor Mam tez deep painta 3d ale jak wsadze tam siatke to nie moge jej malowac wogle bez sens mam do dostepu tylko jeden kolor ten ktory nalozylem na siatke
Napisano 7 Lipiec 200420 l naucz sie unwarpa a nie tam jakichs deep paintow.... deeppaint - wiecej nerwow z mapowaniem niz przyjemnosci...
Napisano 8 Lipiec 200420 l True, Marcin dobrze mowi, tutki max\'a raczej wszystko wyjasniaja, a ten link moze ci sie jedynie przydac: http://www.3dtotal.com/ffa/tutorials/max/UVW_mapping_an_object/UVW_mapping_an_object1.asp :] Osobiscie ja uczylem sie Unvrapa z ksiazki Ted\'a Boardman\'a ( www.mikom.pl )
Napisano 8 Lipiec 200420 l Autor Bede plakal jestem glupi jak bela :] nie moge tego skapowac jak tam wsadza sie tekstury do tych kwadratow
Napisano 8 Lipiec 200420 l odpusc sobie texturowanie i pocwicz modelowanie .... na texturki przyjdzie jeszcze czas
Napisano 8 Lipiec 200420 l Autor potrafie modelowac na nurbsach, editable poly to narazie mi starczy chcem sie nauczyc porzdnie to teksturowac fuck ma kto jakis polski tutorial najlepiej w avi
Napisano 8 Lipiec 200420 l Autor znacie moze nazwe skryptu w 3d studio maxie 5 ktorym dalo sie rysowac kolorami po siatkach bo cholera wiem ze takie cos bylo a zapomnialom jak to sie nazywalo