Napisano 8 Lipiec 200420 l Witam. Podobny temat jest już na forum z dnia 14.05. To co się działo NewRhinoUser\'owi dzieje się dokładnie mi. Próbuję zrobić oponę z tutka i za Chiny nie chce mi zrzutować na tą powierzchnie dwóch krzywych.Nie pomaga nic-tzn. rozbijałem te krzywe, pprzesuwałem w pionie, stosowałem rebuild płaszczyzny. Może ktoś z Was ma jakiś pomysł co tu jest nie tak... Z góry dziękuję i trzymta się!
Napisano 8 Lipiec 200420 l No jak moze nie dzilac \"project curve on surface\" ?? w twoim wypadku w oknie >>Right A tu metoda numer II Zaznaczasz krzywe ktore mają byc projektowane potem dajesz extrude tak zeby przechodzily przez tą opone. a potem tylko intersection. i masz doslownie to samo tylko ze trzeba wlozyc wiecej pracy :)
Napisano 8 Lipiec 200420 l Autor No rzeczywiście działa - nie wiedziałem że to zależy od okna w którym zaznaczam krzywe i płaszczyzny:) Akurat stosowałem komendę project w perspektywie i w widoku front. Dzięki za pomoc:) [Wyedytowany dnia 9-7-2004 > Sypo]