wertjacek Napisano 12 Listopad 2011 Share Napisano 12 Listopad 2011 (edytowane) Witam mam taką zagwozdkę z drogą.Bawie sie na tutorialach i postanowiłem skorzystac z tego: problem na jaki sie natknąłem juz na poczatku wygląda tak: 1.Na terenie zrobiłem Line 2.To zaznaczone na zielono to Path (w tutku nie ma nic jak to gość zrobił) poradziłem sobie w ten sposób że zrobiłem poprostu krótką line (jest mało widoczna,ale jest w tym kółku zielonym :P ) 3.zaznaczam Line ktore ma być drogą,wchodzę w opcje compound object>>loft >>get shape i klik na ten mój Path. no i efekt jak na screenie,droga owszem zrobiła się tyle że w pionie.I za pierona nie moge dojść dlaczego droga nie uksztaltowała sie jak w tutorialu. Pomoże ktoś??? Edytowane 12 Listopad 2011 przez wertjacek SOLVED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wertjacek Napisano 12 Listopad 2011 Autor Share Napisano 12 Listopad 2011 Złośliwość przedmiotow martwych,zrobiłem jeszcze raz identycznie jak poprzednio i wyszło prawidlowo.Moze ktoryś z modow wywalić ten temat,nic nie wnosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi