Napisano 9 Lipiec 200420 l Nie bede sciemnial ze zaczynam z maxem :) bawie sie tym juz troche z przerwami, efekt moich wypocin sa mierne wynika to z braku wiedzy o maxie no i pewnie braku talentu. Zaczoelm robic sobie autko no i chcialem spytac co zrobic zeby to jakos wyszlo , jakies porady mile widziane. Jesli juz ktos sie zdecyduje pomoc to bylbym wdzieczny o dokladne podpowiedzi. Dzieki z gory :) a tu moje autko :)
Napisano 9 Lipiec 200420 l Widze ze samokrytyki ci nie brakuje ! Co do modelu jest no nie wiele moge narazie powiedziec bo jest kanciasty , kanciast , kanciasty ! zagesc troche siatke ! podnies nadkola albo kola obniz i zaokraglij miejsce na zimny lokiec no i zrob cos z tymi nadkolami bo sa do bani ! Tyle na poczatek ! no jeszcze jedno zmien kolor samochodu albo tla i podloza bo sie zlewa wszystko i slabo widac i nie mozna dokladnie ocenic modelu ! Pracuj dalej ! [Wyedytowany dnia 9-7-2004 > BigBird]
Napisano 9 Lipiec 200420 l Autor no dalem meshsmotha rysunki sa w poprzednim poscie , ostatni 3 rysunek jest z mesh smoothem z opcia smoothing groups mi sie wydjae ze lepiej :) ale .... troszke przy lusterq sie zle zrobilo , nie mam pomyslu jak zrobic klamke do drzwi :> moze ktos ma jakis pomysl, a i co w nadkolach jest takiego zlego :) ?
Napisano 9 Lipiec 200420 l W nadkolach nie pasi mi to ze sa oddzielne i dziwnie wygladaja ! co do klamki to juz twoja indywidualna sprawa jak i caly model zreszta ! A na przyszlosc dawaj wieksze zblizenie samochodu bo czarnego tla nikt nie bedzie przeciez ocenial :]
Napisano 9 Lipiec 200420 l mnie sie tam podoba , tylko te te lusterka to narazie nie za dobrze wygladaja, ale reszta mi sie podoba...