herm Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Postanowiłem założyć teczkę, bo i tak większości prac nie kończę :) a jak coś robię to trochę pomocy sie zawsze przyda. Teraz trochę o aktualnym projekcie. Mam zrobić animację, aktualnie zabrałem się za robienie modeli które będą w niej występowały. Animacja ma być reklamą perfum. Głównym bohaterem tej reklamy będzie taki kreskówkowy byczek. clay Test UV Mam pewne pytania. Jak najlepiej zrobić imitację futra na tym materiale? Dispem czy bumpem? Bo chce zeby ten material wygladal troche futerkowo. Oczywiście będzie lepszej jakości materiał, to co tam jest jest tylko do testow. Pozdrawiam.
gregory Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 hejka, zrób rogi trochę wyżej głowy będzie bardziej do byka podobny:)
herm Napisano 17 Listopad 2011 Autor Napisano 17 Listopad 2011 Trochę popracowałem nad materiałem i zrobiłem jakąś mapkę bump za pomocą filtra "fibres" w PS, i tak to wygląda, dodana mapa refleksów na rogi i kopytka.
Degustator Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 ten bump nie przemawia do mnie zbytnio
Rekomendowane odpowiedzi