jckob Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 Mam 3dsmax`a 6 i niewiem gdzie jest opcja Paint Modeler i Biped?? Ktoś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 o boze !!!!!! F1 > wyszukaj > wpisz te hasla i ci pewnie znajdzie... boze !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jckob Napisano 11 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2004 Ale własnie mi niedziala ta opcja pod F1, niewiem czemu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 o jej to straszne :D w katalog help w maxie poszukaj plikow z helpem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jckob Napisano 11 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2004 Ten plik mam pusty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 to masz przesrane :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 jckob-> wystarczylo poszukac na forum, podobny problem byl pare postow wstecz w dziale 3ds\'a.... tu masz linka do calej dokumentracji i helpow/tutoriali http://www4.discreet.com/education/education.php?id=714 Marcin-> staraj sie byc ciut bardziej pomocny bo takie posty sa gowno warte i tylko zasmiecaja forum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jckob Napisano 11 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2004 Dzieki DIRTY.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 13 Lipiec 2004 Share Napisano 13 Lipiec 2004 Marcin zawsze jesteś taki \"miły\"? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Lipiec 2004 Share Napisano 13 Lipiec 2004 sprzatalem pokoj wiec sie spieszylem :D jestem strasznie mily JUZ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 13 Lipiec 2004 Share Napisano 13 Lipiec 2004 widać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jckob Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2004 Czy ktos mi moze poprostu powiedziec gdzie jest biped w 3dsmax6...nie mam pliku help w maxie i strona ktora podal mi Dirty niepomogla....nic sie niechce sciagnac z niej albo nieumiem znalesc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 create>system>biped:) POzdrawiam i zycze milego dnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jckob Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2004 No wiedzialem o tym. Ale myslalem ze to w 3dsmax5 tam jest a u mnie niema tego. Widocznie jakas okrojona wersje mam. trodno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 hehe a takie glupie pytanie .... jestes pewien ze masz character studio (plugin)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 nie wiem ale ja to mam.:( specjalnie zeby sprawdzic zainstalowalem maxa 6 bo normalnie pracuje na 5 ale w 6 jest doslownie tak samo wiec nie wiem czemu ty nie masz:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi