Napisano 10 Lipiec 200420 l Mam 3dsmax`a 6 i niewiem gdzie jest opcja Paint Modeler i Biped?? Ktoś wie?
Napisano 10 Lipiec 200420 l o boze !!!!!! F1 > wyszukaj > wpisz te hasla i ci pewnie znajdzie... boze !!!!!!
Napisano 11 Lipiec 200420 l jckob-> wystarczylo poszukac na forum, podobny problem byl pare postow wstecz w dziale 3ds\'a.... tu masz linka do calej dokumentracji i helpow/tutoriali http://www4.discreet.com/education/education.php?id=714 Marcin-> staraj sie byc ciut bardziej pomocny bo takie posty sa gowno warte i tylko zasmiecaja forum....
Napisano 19 Lipiec 200420 l Autor Czy ktos mi moze poprostu powiedziec gdzie jest biped w 3dsmax6...nie mam pliku help w maxie i strona ktora podal mi Dirty niepomogla....nic sie niechce sciagnac z niej albo nieumiem znalesc....
Napisano 19 Lipiec 200420 l Autor No wiedzialem o tym. Ale myslalem ze to w 3dsmax5 tam jest a u mnie niema tego. Widocznie jakas okrojona wersje mam. trodno.
Napisano 19 Lipiec 200420 l hehe a takie glupie pytanie .... jestes pewien ze masz character studio (plugin)?
Napisano 19 Lipiec 200420 l nie wiem ale ja to mam.:( specjalnie zeby sprawdzic zainstalowalem maxa 6 bo normalnie pracuje na 5 ale w 6 jest doslownie tak samo wiec nie wiem czemu ty nie masz:(