jckob Napisano 11 Lipiec 2004 Napisano 11 Lipiec 2004 Jak zrobic dźwięk w 3dsmax? jak go potem dodac do pliku avi? Prosze o tłumaczenie szczegułowe poniewaz jestem poczatkujacy. [Wyedytowany dnia 11-7-2004 > jckob]
jckob Napisano 11 Lipiec 2004 Autor Napisano 11 Lipiec 2004 Czy moze znacie jakies Videotutoriale do tego tematu?....jak nie to ktos by mogl mi pomoc??(GG:4996221)
Piotr Dobosz Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 dzwieku w 3d max raczej nie zrobisz:( ale mozesz go wstawic muszisz zrobic to tak wchodzisz do okna dope sheet w graph editors nastepnie znajdujesz tam sound wciskasz prawy przycisk myszki i nastepnie properites i tam wybierasz dzwiek i po wszystkim:) trzymaj sie powodzenia
THE MANYSH TRAFO Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 jak jesteś początkujący to w maksie nie rób dzwieku Wyrenderuj scenke do avika i np w Video vegas albo Video factory dodaj sobe sciezki i tyle jest to łatwiejsze poprostu Pozdrawiam
Piotr Dobosz Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 no chyba ze zalezy mu na podgladzie muzyki podczas pracy:) pozdrawiam ale w sumie tez bym tak zrobil jak radzisz The Manysh Trafo:)
Pawkiller Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 Ja to robie tak: Klikasz prawym w viewporcie wybierasz curve editor w drzewku po lewej szukasz 'world' niżej powinieneś zauważyć sound. klikasz lewym i w properties wybierasz chose sound i ok. To tyle Pozdrawiam. ps w aviku dzięk już bedzie automatycznie
Piotr Dobosz Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 Pawkiller napisalem wlasnie to wyzej:)
Pawkiller Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 Sorry faktycznie. Nie miałem za dużo czasu na przeczytanie wszystkich odpowiedzi. :P ALE GAFA
Rekomendowane odpowiedzi