Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jak zrobic dźwięk w 3dsmax? jak go potem dodac do pliku avi? Prosze o tłumaczenie szczegułowe poniewaz jestem poczatkujacy.

[Wyedytowany dnia 11-7-2004 > jckob]

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Czy moze znacie jakies Videotutoriale do tego tematu?....jak nie to ktos by mogl mi pomoc??(GG:4996221)

Napisano

dzwieku w 3d max raczej nie zrobisz:( ale mozesz go wstawic muszisz zrobic to tak

wchodzisz do okna dope sheet w graph editors nastepnie znajdujesz tam sound wciskasz prawy przycisk myszki i nastepnie properites i tam wybierasz dzwiek i po wszystkim:) trzymaj sie powodzenia

Napisano

jak jesteś początkujący to w maksie nie rób dzwieku Wyrenderuj scenke do avika i np w Video vegas albo Video factory dodaj sobe sciezki i tyle jest to łatwiejsze poprostu Pozdrawiam

Napisano

no chyba ze zalezy mu na podgladzie muzyki podczas pracy:) pozdrawiam ale w sumie tez bym tak zrobil jak radzisz The Manysh Trafo:)

Napisano

Ja to robie tak:

Klikasz prawym w viewporcie wybierasz curve editor w drzewku po lewej szukasz 'world'

niżej powinieneś zauważyć sound. klikasz lewym i w properties wybierasz chose sound i ok. To tyle Pozdrawiam.

ps w aviku dzięk już bedzie automatycznie

Napisano

Sorry faktycznie. Nie miałem za dużo czasu na przeczytanie wszystkich odpowiedzi.

:P ALE GAFA