Napisano 11 Lipiec 200420 l Jak zrobic dźwięk w 3dsmax? jak go potem dodac do pliku avi? Prosze o tłumaczenie szczegułowe poniewaz jestem poczatkujacy. [Wyedytowany dnia 11-7-2004 > jckob]
Napisano 11 Lipiec 200420 l Autor Czy moze znacie jakies Videotutoriale do tego tematu?....jak nie to ktos by mogl mi pomoc??(GG:4996221)
Napisano 6 Sierpień 200420 l dzwieku w 3d max raczej nie zrobisz:( ale mozesz go wstawic muszisz zrobic to tak wchodzisz do okna dope sheet w graph editors nastepnie znajdujesz tam sound wciskasz prawy przycisk myszki i nastepnie properites i tam wybierasz dzwiek i po wszystkim:) trzymaj sie powodzenia
Napisano 7 Sierpień 200420 l jak jesteś początkujący to w maksie nie rób dzwieku Wyrenderuj scenke do avika i np w Video vegas albo Video factory dodaj sobe sciezki i tyle jest to łatwiejsze poprostu Pozdrawiam
Napisano 7 Sierpień 200420 l no chyba ze zalezy mu na podgladzie muzyki podczas pracy:) pozdrawiam ale w sumie tez bym tak zrobil jak radzisz The Manysh Trafo:)
Napisano 7 Sierpień 200420 l Ja to robie tak: Klikasz prawym w viewporcie wybierasz curve editor w drzewku po lewej szukasz 'world' niżej powinieneś zauważyć sound. klikasz lewym i w properties wybierasz chose sound i ok. To tyle Pozdrawiam. ps w aviku dzięk już bedzie automatycznie
Napisano 7 Sierpień 200420 l Sorry faktycznie. Nie miałem za dużo czasu na przeczytanie wszystkich odpowiedzi. :P ALE GAFA