Napisano 11 Lipiec 200420 l Czesc! Witam wszystkich! Jestem tu nowy i stawiam swoje pierwsze kroki w grafice 3d. Chcialbym zaprezentowac niedawno zrobiona animacje. http://www.csk.pl/~iceone/3d/Witch.avi Wiem, ze moje umiejetnosci nie sa duze, powiedzialbym nawet, ze sa znikome, ale bede staral sie sukcesywnie je zwiekszac. Sami zreszta ocencie... [Wyedytowany dnia 11-7-2004 > Stradivalius]
Napisano 11 Lipiec 200420 l powinienes sie pobawic maxowym reactorem :D no jak dla mnie to za proste za ciemno przedewszystkim ruch samej zmiotki zbyt jednostajny moze jakies wariacje powinienes dodac i pusto tam przedewszystkim pare wyloftowanych objektow :/
Napisano 11 Lipiec 200420 l Hmm, dopiero zaczynasz, ale konkretnie, z jakims pomyslem. Wole to, niz kolejne boisko, pokoj, lampke... Przed Toba jeszcze dluga droga, ale moze byc tylko lepiej:) Powodzenia i wytrwalosci zycze.
Napisano 11 Lipiec 200420 l Autor Dziekuje za opinie i dobre rady. W reaktorze pobawie sie w swoim czasie, troche o nim poczytalem w helpie. dr Ug - dzieki za dobre slowo. Jak zrobie cos przynajmniej dwa razy lepszego to tutaj Wam zaanonsuje :-)