sloowik Napisano 15 Grudzień 2011 Share Napisano 15 Grudzień 2011 Hej wszystkim, chciałem się podzielić z wami moim najnowszym projektem. Soft: max, vray, postpro w PS. Mam nadzieję że wam się spodoba. Komentarze i krytyka mile widziane. Pozdrawiam: Słowik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winkiel Napisano 16 Grudzień 2011 Share Napisano 16 Grudzień 2011 Bardzo ładne. Bije z tego Loftowym klimatem. Ciekawie kolory zestawiłeś. Podane też w oryginalny sposób, szkoda tylko że zawiesiłeś takie małe obrazki. Jak ta mgiełka jest zrobiona ? Gdzie w Warszwie są takie Lofty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloowik Napisano 18 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2011 Dzięki wielkie Winkiel, sorry że tak późno odpisuje, ale działamy nad następnym projektem a z czasem krucho. Takie kolory zestawilem, bo jeszcze w żadnym projekcie nie miałem żadnego żywego i przewijającego się koloru (do tej pory były: biel, szarości, beże itp.), no i jak pisałem wyżej kolory zaczerpnięte z grafiki. Mgiełka dodana na maskach w PS. Projekt jest robiony na potrzeby portfolio, a Warszawa jakoś mi siadła graficznie. a poza tym w Krakowie trochę kicha z loftami :p Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi