Gość User190 Napisano 12 Lipiec 2004 Napisano 12 Lipiec 2004 Witam!! Hehe... ostatnio znowu zaczalem conieo testowac.. :) No i mam problem!! W 1.0.3 SSS szalało bez zarzutu.. natomiast odkąd przesiadłem się na 1.2.21 (a było to jakiś czas temu) to nie potzrebowałem go używać.. no i problem jest taki, że mi to cholerstwo nie chce działać... co lepsze - odpalam sobie tutki do bnrazila i też się nei włącza.. :/ Też tak amcie, czy jestem odosobnionym przypadkiem?? A jeśli tak macie to jak go włączyć spowrotem :) [lol]
Myszek Napisano 12 Lipiec 2004 Napisano 12 Lipiec 2004 u mnie wszystko dziala ale uzywam materialu wax :)
Gość User190 Napisano 12 Lipiec 2004 Napisano 12 Lipiec 2004 Niom, no właśnie... może to ja mam jakieś zaniki, ale czy poprzednio nie działało ze wszystkimi rodzajami materiałów??
cochise Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 W 1.2.2 dziala tylko z wax i skin, wczesniej tylko z wax.
Gość User190 Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 Qrde, widocznie co mi się pokręciło :) Sorry za taki bezsensowny topic ;)
Rekomendowane odpowiedzi