Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć,

szukam (i za nic nie mogę znaleźć) kursu do 3d studio max. Na stronie MAX3D jest dużo przykłądów ale dla mnie - laika, który dopiro zaczyna przygode z 3dsm, są one trochę niezrozumiałe. Na początek potrzebuję kursu o największych podstawach 3d maxa. Np.: Jak obcinać obiekty, jak zrobić przezroczysty obiekt taki jak szyba, jak robić przedmioty różnergo kształtu, nie tylko pudełka ale na przykład przedmioty w których są linnie krzywe... Własnie czegoś takiego potrzebuję na początek. Najlepiej gdyby ten kurs był po polskiemu i do 3d studio max 6. Jeśli ktoś o czymś takim wie dajcie znać... PLZ

Pozdrawiam,

mtoy

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

radze Ci kup sobieksiazke 3ds 5 projekty i rozwiazania odrazu poznasz wszystkie podstawy i nawet wiele innych bardziej zaawansowanych rzeczy Pozdrawiam

Napisano

kolejny entuzjasta 3d maxa :) - to bardzo dobrze mtoy, ale dołóż do tego troche jeszcze cierpliwosci i samozaparcia (nie chodzi o sranie :P ). Tutoriale na max3d.pl w zupelnosci ci wystarcza na poczatek, oprocz nich przerób w miare możliwości tutki z helpa w maksie (domyślnie F1 :) ).

pozdro600

Napisano

MTOY najleprze do nauki sa Video tutoriale....zajrzyj se tu www.redpixel.com.br i tam masz podstawy....tylko musisz sie zalogowac.

Napisano

A ja wcale tak nie zaczynałem... na początku modelowałem w Anim8or\'ze , a jak mi już dobrze szło to przesiadłem sie na maxa i teraz już samo poszło... z tutków rzadko korzystam, bo zawsze próbuje sam wszystko robić i sie tak lepiej nauczyć :)