poktor Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Witam Przy instalacji 3ds max 2011 wyskakuje error 5 dodam że miałem zainstlowaną wersje trialową która nie prkroczyła 30 dni, na tym samym komputerze wgrany był 3ds max designe 2011 jako legalne oprogramowanie, przy wystąpieniu problemu z 3ds maxem wyskoczył także problem z 3ds max designe i przy uruchamianiu wyskakuje error 25, na google nie znalzłem nic pomocnego, zabiegi typu usuń plik z c/ProgramData/flex/adskflex/adskflex 00691600tsf.data i adskflex 00691600tsf.data backup.001 lub zamień nazwy końcówki z Cascadeinfo.cas na .old, nic nie zmieniają. A Usunięcie pliku Productinformation generuje kolejne problemy. Generalnie problem dotyczy licencji gdzieś wywalił się klucz z tego co rozumiem, ale nie wiem jak zmusić program o ponowne spytanie mnie o klucz rejstracyjny w przypadku designe 2011 lub maxie 2011 Bardzo prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poktor Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2012 próbowałem przenieść pliki wymienione wyżej z innego komputera na którym działa max ale nadal nic nadal wyskakuje: The software license check failed. error 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi