Gość The Nemesis Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Witam, w Max'ie bawię się od niedawna. Wcześniej miałem wersje z 2010 i wszystko było ok. Mój problem polega na tym, że w tym z 2012 brakuje mi funkcji "Smooth + Highlights", przez co nie widzę blueprintów na planach. Jest na to jakaś rada ?? Proszę o pomoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukiszlak Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Wejdź w Customize=>Preferences=>Vievport i w choose driwer ustaw direct3d wyłącz i włacz maxa i bedziesz miał to spowrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość The Nemesis Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Teraz mam jeszcze jedno pytanko :P już jest opcja Smooth + Highlights, ale włączyło mi się coś z dopiskiem "HW" i jest wszystko na czarno, widzę tylko linie krawędzi (tylko na 2 ekranach : Front i Perspective, na pozostałych jest wszystko ok), jak to wyłączyć ? Edit: Już sobie poradziłem, wystarczyło wyłączyć "Hardware Shading". Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Punkty reputacji przyznane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi