Napisano 13 Lipiec 200420 l chodnik ....) z letniej na zimowa. Wiem ze mozna textury popodmieniac, ddorobic mesche kupek sniegu... Chyba mozna tez uzyc particle systemu i zasypac scene milionek malych bialych kuleczek :/ ale czy moj komp to wytrzyma... macie jakis pomysl jak to najsensowniej zrobic?? Z gory soory jesli temat jest nie w tej czesci forum w ktorej powienien byc - nie mam pojeca gdzie najlepiej by pasowal
Napisano 6 Sierpień 200420 l utworz system czasteczek snow w rzucie z gory mniej wiecej posrodku ponad gruntem, ustaw render count 60000 flake size 15 speed 85 variation 60 tumble 1 tumble rate 2 render facing start -200 life 300 emitter: width 16450 langht 14204 powodzenia:) napewno sie uda:) pozdrawiam
Napisano 6 Sierpień 200420 l :) o wiele latwiej tylko chyba zdaje Pan sobie sprawe ile kosztuje zamiejscowa do nieba:) Panie Klicek:)
Napisano 7 Sierpień 200420 l he he Kicek jestes panem humoru he he co do sniegu to telefon zostaw w spokoju i zajmij sie cząsteczkami kolego piotr dobrze radzi ja tylko dodam ze jak by ci sie muliło to render count zmniejsz i bedzie lepiej szło POZDRAWIAM