pileq Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 Witam oto mój pierwszy w miarę udany camera match. Krytyka i porady jakieś mile widziane :)
Marcin Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 n oladnie teraz pobaw sie trackerem i zrob animacje z zrzutu kamery....to dopiero jest fajne :D mi sie bardzo podoba ja mam zamiar zrobic pelna animacje na podstawie evoirment z kamery ponad 4 min uh to bedzie dopiero trackowania :D
hokr Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 no fajne, tylko dlaczego gora tak bardzo odbija, a bok w ogole? ;) ;)
Marcin Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 a ja ci powiem ze bok tez sie odbija ...... tylko ze jest tam ciemno to pewnie dla tego ... z reszta to jest fotka i za wiele z nia juz nie zrobisz elementem graficznym w tej scenie sa te 3 (cos) na poreczy....
pileq Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Napisano 17 Lipiec 2004 dzieki za komentarze hokr: ta fotka to bylo przygotowanie do innego zdjecia ( rozbryzgu wody) a na tej poreczy jest woda, to dlatego tylko gora odbija cokolwiek :) Kots wie moze ile punktow trzeba minimalnie podac w Camera Match'u ?
Marcin Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 minimalnie 5-6 nie pamietam......ale jest jedno ale jakie ale ja zawsze robie gdy znam wspolzedne tylko 3-4..... mianowicie robie te 3-4 punkty i kopiuje kolejne 3 w to samo miejsce.... tzn clone ale nie poruszam..... pozniej poprostu wspolzedne daje takie same i mam 6 trackerow w 3 miejscach a system trackowania to przyjmuje :D
Rekomendowane odpowiedzi