Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam taki problem. Robię animacje i renderuję do pliku *.avi. Ponieważ cały film jest dość długi, poszczególne części robię w oddzielnych plikach. Tak jest lepiej i oszczędza czas w razie konieczności przeróbek lub poprawek. Mam więc kilka plików *.avi i łączę je w jeden ?film?. I tutaj zaczynają się kłopoty. Poszczególne pliki po wyrenderowaniu , odtworzone w Windows Media Player, RegePlayer lub innym programie tego typu wychodzą doskonale. Obraz jest płynny i wyraźny. Ale po połaczeniu plików w jedną całość przy pomocy Windows Movie Maker, lub Ulead VideoStudio lub wreszcie Pinnacka obrazy stają się nieostre. Przypuszczam, że robie gdzieś błąd w ustawieniach w videoedytora ale nie mogę znaleść żadnych informacji ani wskazówek. Czy ktoś może mi coś poradzić?

Pozdrowienia ? Adamw.

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Pierwszy temat wysłałem w dniu 12-07-2004. W dniu następnym tj. 13-07-2004, po południu nie znalazłem mojego zapytania (nie odpowiedzi ale mojego zapytania) więc myślałem, że coś nawaliło i nie doszło jak trzeba. Nie ma powodów wymyślać od spamerów bo to niegrzecznie.

Pozdrowienia - Adamw.

Napisano

yyy ale jak to nie doszlo skoro ten temat jest wystarczy wyszukac swoje posty i go znajdziesz.... tez nie mozliwe jest to bo odpisalem ci na niego :/ i ciagle sledze ostatnie posty..... a wiec temat byl i nalezy go usunac....

usun ten temat klikajac na twoj pierwszy post i zaznaczajac opcje usun te wiadomosc i pozniej edytuj :D

jesli nie wiesz czy cos napisales wystarczy wyszukac swoje posty i wszystko :D

takie emoty \" :P \"