Napisano 14 Lipiec 200420 l Można powiedzieć że dobrze jestem zaznajomiony z 3dstudio i photoshopem, mam dużą liczbę pomysłów ale w większości nie opuszczają mojej wyobraźni wcielając się w 3d lub 2d, raczej uciekają jakąś dziurą i nic z nich nie wychodzi. Jak ją załatać. Czekam na propozycje, mile widziane chumorystyczne :]
Napisano 14 Lipiec 200420 l czyli topic w stylu - \"pomysl mam kiedy sr*m\" co mozna z tym zrobic hyhy no nigdy nie wiadomo .... jedyna przeszkoda jest lenistwo i mysl ze nie da sie tego tak latwo zrobic......samozaparcie to odpowiedz.....
Napisano 15 Lipiec 200420 l moze zatrudnij sie w jakiejs agencji reklamy wtedy bedziesz musial robic projekty i jeszcze dostaniesz z tego kase:) przyjemne z porzytecznym:) Pozdrawiam
Napisano 15 Lipiec 200420 l Ja mam teczkę ze szkicami i pomysłami... najgorsze jest to że nie nadążam :) Ale mam gwarancję że to gdzieś tam zostaje i zawsze mogę wrócić...
Napisano 18 Lipiec 200420 l Autor Najgorsze jest to że pomysły się pojawiają, ale tuż przed wyjściem do pracy, potem gdzieś śmigają a jak nie śmigają to po powrocie z pracy jestem zbyt zmachany aby coś działać :( (kurde może wybiorę się do psychanalityka heh ;) )