Napisano 3 Luty 201213 l https://www.microsoft.com/poland/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=102 Może ktoś miał jakąś styczność z w.w. Przeglądałem sobie allegro i natrafiłem na nią. Przekonuję mnie szczególnie tą częścią numeryczną którą mogę sobie ustawić z lewej strony. ciekaw jestem, czy mógłbym pod te klawisze makro przypisać parę skrótów maxa.
Napisano 3 Luty 201213 l Hej, mam ja od niedawna, generalnie ok, ale poza plusami ktorych jest sporo i na pewno wyczytasz o nich w necie to sa rzeczy wkurzajace do ktorych jeszcze sie nie przyzwyczailem ;) generalnie jest to jedna rzecz - ulozenie klawiszy mianowicie, prawy alt jest duzo dalej na prawo, odruchowo piszac polskie litery wale spacje za spacja, denerwujace to jest :) przez klawisze makro z lewego boku czesto klade reke o jeden rzad klawiszy za daleko, to tez kwestia przyzwyczajenia :) i to mi juz przestaje przeszkadzac, ale ten alt to masakra poza tym wszystko ok, przyjemnie i szybko sie pisze (pod warunkiem ze bez polskich znakow hehe ;) ) apropos numerycznej na drugiej stronie to nie sprawdzalem tego jeszcze ale pod kazdy klawisz mozna przypisac co sie chce pozdro