DiKay Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 Witam! Mam problem z Maxem 2011. Modeluje sobie Dodga i jak wybieram silnik Mentala, to po chwili edytowania materiałów, komputer się restartuje. Zainstalowałem SP1 i SP2 do Maxa, ale to nic nie pomogło. W Czym może leżeć przyczyna? Dodam, że nie mam ustawione żadnego oświetlenia na/w scenie Moja specyfikacja: Windows 7 SP1 64 bit AMD Athlon 64 X2 5600+ (2800hz x2) Ram 4GB Karta nV Geforce GTS 250 zasilacz OCZ 600w stealthxstream 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wombasia Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 Ja mam tak samo, czasem wyskakuje mi "brak pamięci podręcznej". Więc chyba trzeba lepszy komputer albo za bardzo namieszałeś przy modelowaniu i komputer nie daje rady z obliczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiKay Napisano 10 Luty 2012 Autor Share Napisano 10 Luty 2012 Być może ;) ale o dziwo nagle ustało, już niema takich problemów, 1 cały dzień nie chciał, a teraz bez problemów. Ciekaw jestem dlaczego takie rzeczy się dzieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi