Gość Vort3x Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 Oto moja pierwsza praca. Przy pracy pomaga mi Pilot. Oceniajcie moja prace;]. Niedługo dalsza czesc pracy;]
Gość User190 Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 Początki nienajgorsze, ale wyklep mu troszkę karoserię, bo jest strasznie krzywa :)
Pilot Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 Hehe widze że już zamieściłeś na forum to co dzisiaj dłubałeś z moją pomocą ;p Teraz dopiero widać błęy gdzieneigdzie. NAstępnym razme dawaj większe fotki - większą rozdzielczość np. 800x600.
WToreK Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 A jeszcze nastepnym razem zmien temat na: Pojazd 3d: BMW M5 ---> prace trwają. Niach, niach, niach, nareszcie jestem pierwszy :P (mam nadzieje ze na nowym forum dalej obowiazuja stare zasady nazywania watkow ;) ) A model, rzeczywiscie troche nieregularne rysy ma (?) na przyklad przy progach, no i na masce, nie wiem, moze nie zweldowales polowek ale nawet gdyby to nie powinno byc takich pagorkow na tej masce. Obadaj tam :)
Knysha Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 Heh potwierdzam przedmowce. Wez cos z ta maska zrob, bo pagorkowato wyglada = ].
Rekomendowane odpowiedzi