Piotr Dobosz Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 Od czego zacząć się uczyć? co zmieniać na początku? na co należy uwarzać i na co zwracać uwagę? co to są fotony? i jak one wpływają na obraz? tak wiele pytań mam do was:) jesli ktos miał by czas i chęci może odpowie:) Pozdrawiam serdecznie i zgóry dziekuje:)
Piotr Dobosz Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Napisano 18 Lipiec 2004 tamto to tylko tutorial ale co prawda super tutorial:) ale skad wziasc odpowiedzi na te pytania? jest do teho jakas ksiazka lub cos w tym stylu?
Marcin Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 szukaj w tym dziale w jakim teraz piszesz......ja robie w brazilu od kad wyszla pierwsza beta wersja wiec i tak wszystkiego po omacku sie uczylem :D
zero Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 warto zacząć od manuala co prawda w jezyku angielskim ale sie przydaje to podstawa bo bez tego to nie bedziesz za bardzo wiedział co z czym i poco to jest :( przykro troszke ze nie ma wersji tłumaczonej
Piotr Dobosz Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Napisano 18 Lipiec 2004 zadam troszke glupie pytanie:) ale co to jest manual:)? POzdrawiam
Marcin Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Manual to instrukcja / reference / Help ........itp
Marcin Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 mash tu pare tutkow jakie polecam na poczatek.... Oswietlenie prezentowanego samochodu w Brazilu Strona Myszka z tutorialami po polsku na temat Brazila
Piotr Dobosz Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Napisano 18 Lipiec 2004 Dziekuje bardzo:) Oj nie wiem ja chyba bede musial przyslac jakies piwo do Augustowa:D innej mozliwosci poprostu nie widze:) DZIEKUJE!:)
Gość User190 Napisano 20 Lipiec 2004 Napisano 20 Lipiec 2004 http://hermes.zs1.bochnia.pl/~mt/arts_view.php?nr=13 http://hermes.zs1.bochnia.pl/~mt/arts_view.php?nr=14
Piotr Dobosz Napisano 20 Lipiec 2004 Autor Napisano 20 Lipiec 2004 Woooowwww dzieki:D:D:D zawaliste poprostu!
Rekomendowane odpowiedzi