Skocz do zawartości

Animacja pod muzyke (videoclip/teledysk)

Featured Replies

Napisano

Osoba prywatna: Tomasz Witek

Witam,

Poszukuje osoby do wykonania animacji 3d pod muzyke. Czas trwania okolo 4 min. Animacja dla potrzeb telewizyjnych.

Czas realizacji: miesiac od przekazania zlecenia.

Pomysl na scenariusz oddaje w rece wykonawcy. Jezeli ktos posiada mozliwosc uzycia kamery i polaczenia obrazu w animacje, jestem rowniez na takie propozycje otwarty. Moja lokalizacja to Tczew/Trojmiasto.

Z mojej strony oprocz korzysci finansowych, oferuje darmowa promocje na roznych portalach/programach TV oraz mozliwosc dalszej wspolpracy.

Zainteresowanych prosilbym o przyslanie swojego portfolio badz linkow do wczesniej wykonanych prac.

Moj adres mailowy: [email protected]

Zdaje sobie sprawe, ze wycena na podstawie informacji zawartych w tym temacie, jest niemozliwa.

Prosiilbym wiec o podanie cenowych "widelek" (od - do) , tak abysmy doszli szybciej do porozumienia.

Pozdrawiam bardzo serdecznie,

Tomasz Witek

• Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.