Napisano 4 Marzec 201213 l Witam, Przejdę do rzeczy, a więc: Mam problem z tym,że jak wybieram dowolny polygon mesh to wyskakuje mi błąd - "Successfully saved scene before system failure. Restart the application to recover the scene." I program się zamyka. Odpalam drugi raz program po wyskoczeniu tego błędu i wyskakuje mi "Improper exit detected. Try to recover?". Jak wybiorę "Yes" to wyskakuje mi ten pierwszy błąd i wywala mi Softimage.I tak w kółko.Wszystkie inne Primitive mogę dodawać,tylko nie polygon mesh ;/ W czym jest błąd? Jak to naprawić? Mam to w Mod Tool'u jak i w Softimage 2011 Student Version. Przeinstalowywałem oba programy i nic nie pomaga. Czy jest ktoś na forum, kto mógłby mi pomóc i zna jakieś rozwiązanie? :) Dodam też, że kompa mam świeżutko po formacie, bo przed formatem, Softimage wywalało mi na starcie, bo moja nazwa użytkownika miała spacje pomiędzy imieniem i nazwiskiem.A odpowiedź na ten problem znalazłem na tym forum właśnie. Ale to chyba nie ma nic do rzeczy ;) Pozdrawiam i proszę o pomoc :) Edytowane 4 Marzec 201213 l przez snipermc