Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

kiedy patrzylem na pracke Tigera naszla mnie ochota zeby zrobic tez cos takiego [podobnego]... i oto rezultat moich wypocin - nie wyszlo najlepiej ale moge powiedziec ze jestem umiarkowanie zadowolony ;-)

wszelka krytyka i sugestie mile widziane wiec piszcie co myslicie...

[do wykonania pracki uzylem: zamieszczonej fotki jako podkladu; fotki zamku jako referki; myszki; corela pp 8]

[zalacznik z wersja pierwsza jest juz niepotrzebny - usunalem]

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tiger juz pewnie czuje twoj oddech za plecami :D Jako wstepny szkic klimatu i kompozycji mi sie podoba. Ale wykonczenie przyzwoite to dopiero przed Toba :)

Napisano

Od tego pioruna to chyba wiekszy rozblysk powinien byc.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

oddechu raczej nie - predzej sapanie bo juz zadyszki dostaje ;-p...

chwile jeszcze teraz wieczorkiem nad tym posiedzialem... zmienilem oswietlenie... usunalem kilka burakow i dorobilem pare nowych lol... jak znajde pomysl co i jak moge pozmieniac to porawie jeszcze chociaz cierpliwosc sie juz konczy [nie ma to jak slomiany zapal ;-D]... pozdro...

[zalacznik juz jest zbedny wiec go usunalem]

Napisano

To ja bede bezlitosny ;)

Jesli chodzi o klimat grozy to wolalem pierwsza wersje. W horrorach (np na podstawie KINGA) akcja rzadko kiedy toczy sie po ciemku. Czesciej jest to pozny wieczor z lekka mgla i tak wlasnie widzialem pierwsza odslone. W tej drugiej nie mialbym oporow przed spacerem do zamku :)

Troche malo poprawek w detalach, glownie raza skaly. Sprobuj je podmalowac, zeby nabraly jakies konkretne ksztalty.

Napisano
  • Autor

"troszke kiczem, tandetą i pamiatkarstwem mi pachnie, ale ladne, ma kliamt..." - eee czyli jak poprawie bedzie ok?

"W horrorach (np na podstawie KINGA)" - kinga sie nie oglada... to trzeba czytac ;-)... ale juz wiem o co tobie chodzi... bede zmierzac w tym kierunku chociaz nie wiem czy mi sie uda... niemniej jednak technika malych kroczkow postaram sie co jakis czas posunac prace do przodu ;-D...

no i wlasnie machnalem pare kresek...

zamieszczem zeby nie bylo ze nic nie robie [chociaz do roboty to akurat mam sporo innych - mniej przyjemnych rzeczy ;-(]

i pytanie - co jest najgorsze [czyt. co jest w pierwszej kolejnosci do poprawy]...

ps jak zmienic nazwe calego tematu [watku]?