sewo Napisano 7 Marzec 2012 Napisano 7 Marzec 2012 Witam, zaczalem sobie dlubac takie oto Camaro i jest to moj pierwszy samodzielny model auta. Baza prawie skonczona brakuje tylko kilku poprawek ale niestety utknalem w miejscu gdzie trzeba powycinac przerwy miedzy czesciami karoserii jak przy przednim blotniku mi sie udalo to w tylnym nie moge za nic tak rozmiescic siatki zeby wmiare dobrze wyszlo wiec jakby ktos mogl sie podzielic swoimi patentami jak to zrobic najlepiej bylo by milo ;) i oczywiscie prosze o krytyke co do calej bryly. a tutaj wspomniany problem:
illusion Napisano 8 Marzec 2012 Napisano 8 Marzec 2012 możesz zagęścić siatkę, przekonwertować do edit poly i dopiero wyciąć... może być łatwiej chociaż ja bym chyba dał jeszcze support edg'a pośrodku tych długich poligonów i wtedy pokombinował, przy okazji może zlikwidujesz ten mały trójkącik przy tylnym pasie i delikatnie wyoblisz błotnik
sewo Napisano 8 Marzec 2012 Autor Napisano 8 Marzec 2012 Ok dobry pomysl z tym support edgem dzieki,zaraz sprobuje, chociaz wtedy przy nadkolu mi powstanie trojkat a przez cala dlugosc bryly to srednio mi pasuje akurat tu edga dac.
Rekomendowane odpowiedzi