Napisano 19 Lipiec 200420 l Gdy ktoś nas zgłodnieje podczas zabawy w maxie to zapraszam na http://www.abcgotowania.pl Można tam znaleźć wiele pysznych przepisów. Zapraszam!
Napisano 19 Lipiec 200420 l polecam rozejrzec sie po tym forum troche dokladniej, a tego typu rzeczy umieszczac w tym watku http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=3814 podobnie jak to drugie zreszta :)
Napisano 19 Lipiec 200420 l też lubie gotować ;) moja mamusia gotuje... tak średnio... wiec czasami lubie sie "pobawic" :D moze moznaby przerobic ten watek na watek z przepisami, z tym co lubimy jesc... ja BAAAAArdzo lubie chinskie zupki (VIFON - Wielosmak) zarowno w formie zupy jak i smazonej na patelni... :) jajeczniczke z mielonym mieskiem na cebulce, spagheti z bardzo duza iloscia oliwy z oliwek... Paluszki krabowe zapiekane w zoltym serku... zupę kurkowo - ziemniaczana :D kalafiora podpiekanego w panierce - szczegolnie polecam... mniam... DUNDE: kuchnia to tez sztuka... i to jedna z przyjemniejszych, robienie czegos z przepiow, to tak jak robienie grafik z tutków ;)
Napisano 19 Lipiec 200420 l Przy okazji tego watku standardowe "pokaz siatke" moze nabrac nowego sensu. Kazdy z nas w koncu uwielbia zakupy w pobliskim warzywniaku :)
Napisano 19 Lipiec 200420 l leander: myslalem ze padne... :D zapomnialem dodac gyros... (moja specjalnosc) ;)
Napisano 19 Lipiec 200420 l Leander : ROTFL Ja tam umiem tylko jajecznicę usmażyć i nie powiedział bym żeby wychodziła mi jakoś nadzwyczajnie. Moja mam umie nieźle gotować więc nie mam źle.
Napisano 19 Lipiec 200420 l o domowym jedzonku nie moge powiedziec nic zlego ;-D... gorzej jest jak siedze na studenckiej melinie w czasie tygodnia - tam musze sobie sam gotowac ;-( bo zarcie stolowkowe jest (lepiej pomine ;-p)... ale za to nauczylem sie troche gotowac ;-D... glownie ryz/makaron z knorowskim fixem wzbogaconym o roztopione w nim 2 plasterki sera, troche przypraw, papryczke/pomidora i miesko ;-D
Napisano 19 Lipiec 200420 l zeby niebylo... moja mama niezle gotuje, ale ja jestem Bardzo wybredny co do jedzonka i ciezko mi dogodzic... ;)