ifor Napisano 21 Marzec 2012 Napisano 21 Marzec 2012 Witam. Stara pracka ale postanowiłem wrzucić. Max
c4rl0s Napisano 22 Marzec 2012 Napisano 22 Marzec 2012 Witam jak dla mnie za dużo aberracji dywanik wygląda trochę jak udeptana masa gipsowa, po lewej i po prawej stronie coś ci się dziej z bump mapą na tych materiałowych obiciach, poza tym trochę za dużo szumu, miejsca zacienione są jednak stanowczo za ciemne wkońcu to jest dzień, a przy okazji to taki dywanik to niezabardzo sprawdza się chyba w mokrych wilgotnych miejscach, np po wyjsciu z wanny miesiąc czasu i zgnity do wywalenia idzie, oprócz tego ciekawe ujecie. Pozdrawiam
Thx Napisano 22 Marzec 2012 Napisano 22 Marzec 2012 wydaje mi się , że dla klienta wystarczy zrobić komercyjny lifting: czyli zejsc z jakości, postarzyć i zarazem podkreślić współczesną świadomość Uploaded with ImageShack.us
ifor Napisano 23 Marzec 2012 Autor Napisano 23 Marzec 2012 @c4rl0s - Chyba masz racje z tymi cieniami, faktycznie trochę za ciemne. Chciałem żeby render wyglądał jak wyjęty z aparatu, a nie sztuczne cg, stąd te szumy :) A dywanik, no cóż, taki był w projekcie ;) @Thx - dzięki za własną wizje ;p
lukasjogabonito Napisano 24 Marzec 2012 Napisano 24 Marzec 2012 Ładnie to wygląda czym to jest oświetlone???
Rekomendowane odpowiedzi