Szpenior Napisano 24 Marzec 2012 Napisano 24 Marzec 2012 Ostatnio znalazłem jakiś stary model Mustanga robiony z tutoriala i wymyśliłem, żeby go ładnie przerobić na concept car w wersji pancernej. Póki co udało mi się stworzyć coś takiego. Opinie mile widziane :)
KoMic Napisano 26 Marzec 2012 Napisano 26 Marzec 2012 oprocz, faktu ze design mi sie nie podoba, to widac, ze jest totalnie nie przemyslany. poniewaz masz bledy merytoryczne.
Szpenior Napisano 26 Marzec 2012 Autor Napisano 26 Marzec 2012 Dzięki za krytykę, jest to wersja bardzo wstępna i jeszcze wiele razy się zmieni :) Gąsienice zostały poprawione i koła nie zazębiają się na siebie, tylko pracują w oparciu o mechanizm napędowy, który jest niewidoczny :) Dlaczego nie podoba Ci się design, oprócz tego, że jest nie do końca przemyślany?
plasti Napisano 26 Marzec 2012 Napisano 26 Marzec 2012 no, to teraz ma to sens, design na tym etapie tez mnie nie powala, ale masz bardzo wdzieczny temat, warto nad tym posiedziec, pozdro
Thunder Napisano 26 Marzec 2012 Napisano 26 Marzec 2012 przydałoby się jeszcze żeby ten "mustang" wyglądał jak mustang ;)
Szpenior Napisano 26 Marzec 2012 Autor Napisano 26 Marzec 2012 Hmm, jak na mój gust tragedii nie ma ;) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f9/Ford_Mustang_2005_black_vl.jpg Co prawda do ideału mu sporo brakuje, ale nie dopieszczałem teraz modelu, bo i tak znając życie skończy się na tym, że końcowo przestanie to być mustang, a zrobi się z tego zwyczajny concept car. ;p
Rekomendowane odpowiedzi