Napisano 24 Marzec 201213 l Ostatnio znalazłem jakiś stary model Mustanga robiony z tutoriala i wymyśliłem, żeby go ładnie przerobić na concept car w wersji pancernej. Póki co udało mi się stworzyć coś takiego. Opinie mile widziane :)
Napisano 26 Marzec 201213 l oprocz, faktu ze design mi sie nie podoba, to widac, ze jest totalnie nie przemyslany. poniewaz masz bledy merytoryczne.
Napisano 26 Marzec 201213 l Autor Dzięki za krytykę, jest to wersja bardzo wstępna i jeszcze wiele razy się zmieni :) Gąsienice zostały poprawione i koła nie zazębiają się na siebie, tylko pracują w oparciu o mechanizm napędowy, który jest niewidoczny :) Dlaczego nie podoba Ci się design, oprócz tego, że jest nie do końca przemyślany?
Napisano 26 Marzec 201213 l no, to teraz ma to sens, design na tym etapie tez mnie nie powala, ale masz bardzo wdzieczny temat, warto nad tym posiedziec, pozdro
Napisano 26 Marzec 201213 l Autor Hmm, jak na mój gust tragedii nie ma ;) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f9/Ford_Mustang_2005_black_vl.jpg Co prawda do ideału mu sporo brakuje, ale nie dopieszczałem teraz modelu, bo i tak znając życie skończy się na tym, że końcowo przestanie to być mustang, a zrobi się z tego zwyczajny concept car. ;p