Napisano 25 Marzec 201212 l Witam wszystkich. Długo się zastanawiałem nad założeniem teczki tutaj ponieważ cały czas nie byłem pewny czy zabiorę się za rysunek na poważnie. Postanowiłem coś zmienic więc jestem. Grafiką(fotomanipulacje,trochę wektor i projektowanie stron)zajmuję się już jakis czas(cos koło 2 lat) z dużymi przerwami. Tablet posiadam od czerwca 2010 roku i od tego czasu narysowałem 10 większych prac z czego nie jestem za bardzo dumny... Oto moje większe prace w kolejności chronologicznej(w każdej z nich tło to zdjęcie lub podmalowana na odczepnego teksturka, bo nie miałem już siły i chęci). Dwie pierwsze prace zostały "wyciukane" 1px brushem, praktycznie przekalkowane ze zdjęcia. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.wip, ale nie wiem czy skończe Bardzo proszę/liczę na cenne rady, opinie i krytykę. Pozdrawiam. Edytowane 25 Marzec 201212 l przez BigDaddy
Napisano 25 Marzec 201212 l Powiem szczerze: Witam, to po pierwsze ;] Nr.1 do matepaitingu bym tego nie zaliczył ;p Każdym jakoś zaczyna, ale póki co wg. mnie nie tędy droga... 2. Wyszedł świetnie, składam pokłon 3. Nie mam zastrzerzeń 4 i 5 momentami problemy z proporcją 6 i 7 fajnie, fajnie... Tutaj design z tłem w numerze 7 jest o wiele lepsze, to wszystko gra ze sobą, no bomba. Tylko do Shaco comment: obraz jak czesany maczetą, wrzuć w to trochę lekkości, wg. nie wszystko jest tutaj strasznie szorstkie i ostre, drapie oko.