BigDaddy Napisano 25 Marzec 2012 Napisano 25 Marzec 2012 (edytowane) Witam wszystkich. Długo się zastanawiałem nad założeniem teczki tutaj ponieważ cały czas nie byłem pewny czy zabiorę się za rysunek na poważnie. Postanowiłem coś zmienic więc jestem. Grafiką(fotomanipulacje,trochę wektor i projektowanie stron)zajmuję się już jakis czas(cos koło 2 lat) z dużymi przerwami. Tablet posiadam od czerwca 2010 roku i od tego czasu narysowałem 10 większych prac z czego nie jestem za bardzo dumny... Oto moje większe prace w kolejności chronologicznej(w każdej z nich tło to zdjęcie lub podmalowana na odczepnego teksturka, bo nie miałem już siły i chęci). Dwie pierwsze prace zostały "wyciukane" 1px brushem, praktycznie przekalkowane ze zdjęcia. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.wip, ale nie wiem czy skończe Bardzo proszę/liczę na cenne rady, opinie i krytykę. Pozdrawiam. Edytowane 25 Marzec 2012 przez BigDaddy
Pinokio Napisano 25 Marzec 2012 Napisano 25 Marzec 2012 Powiem szczerze: Witam, to po pierwsze ;] Nr.1 do matepaitingu bym tego nie zaliczył ;p Każdym jakoś zaczyna, ale póki co wg. mnie nie tędy droga... 2. Wyszedł świetnie, składam pokłon 3. Nie mam zastrzerzeń 4 i 5 momentami problemy z proporcją 6 i 7 fajnie, fajnie... Tutaj design z tłem w numerze 7 jest o wiele lepsze, to wszystko gra ze sobą, no bomba. Tylko do Shaco comment: obraz jak czesany maczetą, wrzuć w to trochę lekkości, wg. nie wszystko jest tutaj strasznie szorstkie i ostre, drapie oko.
Rekomendowane odpowiedzi