Napisano 3 Kwiecień 201212 l Chciałbym zrobić filmik na którym biegnie facet po ścianie budynku (na podstawie gry Prototype) i pod stopami mu pękają szyby, a następnie wbija się w napis rozwalając go. Proszę o pomoc i z góry dzięki.
Napisano 3 Kwiecień 201212 l Dolaczam sie do pytania kolegi - ja z kolei chcialbym zrobic taka scene jak w Avatarze, z totalna rozpierdolka, rowniez prosze o pomoc. A na powaznie - zadaj chlopie konkretne pytanie, czego nie rozumiesz? Inaczej bardzo trudno Ci pomoc poza zrobieniem tego za Ciebie :/
Napisano 3 Kwiecień 201212 l Autor Potszebuje jakiegoś tut'a do rayfire bo albo angielski albo płatny teraz wiesz?
Napisano 3 Kwiecień 201212 l Potszebuje jakiegoś tut'a do rayfire bo albo angielski albo płatny teraz wiesz? cusz, takie rzycie... powodzenia!
Napisano 3 Kwiecień 201212 l obawiam sie ze bez angielskiego nie poszalejesz w grafice za bardzo, chyba nic konkretnego do rayfire po polsku sie nie ukazalo.
Napisano 3 Kwiecień 201212 l Autor Tyle to dam rade bo pracowałem na angielskiej cinemie 4d i sobie radziłem tylko muszę się nauczyć podstaw.
Napisano 3 Kwiecień 201212 l Tyle to dam rade bo pracowałem na angielskiej cinemie 4d i sobie radziłem tylko muszę się nauczyć podstaw. Zadajesz ogolnikowe pytania, a jednoczesnie jestes ograniczony co do wyboru tutoriali jezykiem - ciezka sprawa. Zacznij to robic, pokaz jak Ci wychodzi, wrzucaj screeny z faktycznymi problemami i na pewno Ci pomozemy, inaczej sie nie da. Tak jak mirach napisal - po polsku bedzie ciezko cos znalezc, to dosyc niszowy programik (mimo, ze powszechnie uzywany) w porownaniu z kombajnami 3D, ktorych opracowan jest mnostwo. Najwazniejsze to sie zabrac do pracy, a nie dywagowac. Masz animacje postaci juz zrobiona? Od tego bym zaczal, dopiero pozniej bawisz sie kolizjami.
Napisano 3 Kwiecień 201212 l Autor To wyśle wam sceny ale na razie niemam czasu zrobie to jutro albo troche puźniej
Napisano 3 Kwiecień 201212 l Autor Mam tylko jeszczejedno pytanie czy można wykorzystać teksture z gry?