Reload Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 (edytowane) Witam Mój debiut na forum, ale chętny do udziału w konkursie. I myślę, że tematem mojej "obsesji" będzie kawa:) I oto jest: obsesja na punkcie napoju, bez którego wielu ludzi nie wyobraża sobie dnia - Kawa:) Praca ukończona: Uploaded with ImageShack.us [ATTACH=CONFIG]85588[/ATTACH] Edytowane 8 Kwiecień 2012 przez Reload
birdbat Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 Dzięki Tobie przypomniała mi się moja ukochana animacja :D :)
Reload Napisano 4 Kwiecień 2012 Autor Napisano 4 Kwiecień 2012 Szkic robiony w pracy... podczas małej przerwy na kawę:P Rysowany tym co miałem pod ręką - długopisem po kartce w kratkę. Byleby zapisać pomysł... A co do animacji to ja (póki co) tak na szczęście nie mam:D Uploaded with ImageShack.us
Reload Napisano 7 Kwiecień 2012 Autor Napisano 7 Kwiecień 2012 Kolejny etap pracy: Uploaded with ImageShack.us
Reload Napisano 8 Kwiecień 2012 Autor Napisano 8 Kwiecień 2012 (edytowane) Koniec pracy. Wersja końcowa: Uploaded with ImageShack.us Edytowane 8 Kwiecień 2012 przez Reload
ICE Napisano 10 Kwiecień 2012 Napisano 10 Kwiecień 2012 Pomysl kawa jako obsesja jest bardzo dobry, niestety sposob w jaki postanowiles to pokazac pozbawil ta prace jakichkolwiek szans na zkojarzenie jej ze slowem obsesja.
Rekomendowane odpowiedzi