mobilus Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 (edytowane) Uploaded with ImageShack.us Można jeszcze? Nadrobię. Edytowane 7 Kwiecień 2012 przez mobilus
birdbat Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 Przed deadlinem zawsze można. Moi rodzice mają dwa koty, więc wiem jak potrafią obsesyjnie ganiać za kłębkiem :) Myślę tylko czy źrenice nie powinny być naprawdę rozszerzone.
mobilus Napisano 4 Kwiecień 2012 Autor Napisano 4 Kwiecień 2012 (edytowane) Na pewno z szerokimi źrenicami będzie wyglądał bardziej słodziaszno, ale martwi mnie ilość światła w tej scenie, tzn. czy możliwe byłyby takie źrenicy przy świetle dziennym? Edytowane 4 Kwiecień 2012 przez mobilus
ICE Napisano 10 Kwiecień 2012 Napisano 10 Kwiecień 2012 (edytowane) Pomysl ukazania obesji kotow na pukcie zabawki niezly, ale slabo go sprzedajesz w tej ilustracji widzowi. Tutaj maluje sie co najwyzej zaintrygowanie, pamietajmy ze bardzo, ale to bardzo wiele mozna przekazac mowa ciala i odpowiednio uformowana kompozycja. Edytowane 10 Kwiecień 2012 przez ICE
Rekomendowane odpowiedzi