Napisano 22 Lipiec 200420 l Mam 3ds max 6 i do niego jest dorzucany character studio 4.2 - i nie wiem gdzie w maxie sie go odpala... Moze ktos mi pomoc?
Napisano 22 Lipiec 200420 l fajnie zebys wogle przeczytal cos o character studio ..... skoro masz zainstalowane to w zakladce help wybiez addional help .... i tam jest help co character studio .... pare tutoriali i bedziesz wymiatał powodzenia
Napisano 22 Lipiec 200420 l Ja w prawdzie mam maxa 4 ale u mnie jest to poprostu (tak myślę) zakładka systemsi w niej ją kości i inne bajery EDYCJA- ups troszke spuźnulem z postem
Napisano 22 Lipiec 200420 l Autor ehh... Juz duzo wczesniej przeczytalem helpa - i tam jest ze w system sa kosci - Biped - tylko jest pewien maly problem - tam ich nie ma - i wlasnie o to mi chodzi...
Napisano 22 Lipiec 200420 l To znaczy ze niemasz character studio zainstalowanego .... pewnie help zostal i tyle jak co to przeinstaluj maxa albo sam plugn ..... co tu wiecej pisac....
Napisano 4 Sierpień 200420 l to kliknij w zakladke utilites i tam poszukaj w more , albo wywal kompa przez okno
Napisano 6 Sierpień 200420 l http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=7807 zobacz sobie to ten Pan tez mial podobny problem:)
Napisano 7 Sierpień 200420 l Bisclavert coz za speed coz za spostrzegawczosc biegne do maxa oblukac czy mam cos takiego ...