Krzychu78 Napisano 23 Kwiecień 2012 Napisano 23 Kwiecień 2012 Wlasnie chce rozpoczac render w szkole na 15 komputerach za pomoca Net render i nie moge wystartowac.(3ds max 2012) Robilem to juz kilka razy i bylo dobrze. Teraz wszystko robie tak samo i dostaje wiadomosc I/O error transferring new job. Co to znaczy ? Sprawdzam i wszystko sie zgadza, ale caly czas dostaje ta informacje i troche na nia musze czekac, bo komputer muli. Wszystkie komputery w klasie sa nowe i szybkie. Komputery podlaczone sa przez komputer nauczyciela i ja jestem tym zarzadzajacym. Myslalem ze uda mi sie na jutro pokazac fragment animacji w pelnym HD, gdzie jedna klatka robi sie ok 8 min. Bez Net render potrzebowalbym tygodnia na ten fragment. Komputery stoja bezczynnie, wiec chce to wykozystac. Tylko jeden kolega ktory siedzi jeszcze w klasie i kozysta ze studiow, ale tez nie wie co sie dzieje. Szkoda, bo mamy czas do 24.00 zeby to wystartowac, pozniej zamykaja. Pomooocy ! prosze
Krzychu78 Napisano 23 Kwiecień 2012 Autor Napisano 23 Kwiecień 2012 Udalo sie tuz przed wyjsciem ! Siedzac zrezygnowani, stwierdzilismy, ze jeszcze jednego nie probowalismy - restart komputera nauczyciela. Zadzialalo. Wciaz nie wiem co to bylo, ale zadanie na jutro dostarcze. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi