majkii2001 Napisano 24 Kwiecień 2012 Share Napisano 24 Kwiecień 2012 Witam, muszę do szkoły zrobić krótką reklame jakiegoś przedmiotu. Oczywiście nie wymagam niewiadomo jakich cudów ale czy moglibyście mi powiedzieć jak zrobić taki efekt z tego filmiku :D z 0:57 sekundy oraz taki wbijający się tekst z 1:51 ? Jeżeli macie jakieś fajne pomysły to możecie mi je tutaj podać :) proszę o nazwy programów w których mogę takie coś zrobić. Jeżeli zły (a zapewne tak bo nie wiem gdzie go wstawić) temat to przepraszam i proszę o przeniesienie. PS. chcę krótką reklame teleskopu :p Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Necro Napisano 25 Kwiecień 2012 Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Nie potrzeba Ci do tego maxa. Zrobisz to w dowolnym programem do składania materiałów wideo operując na bitmapach. Slajdzik z obrazkami, jaki i napis przygotujesz w gimpie, lub photoshopie, a sam ich ruch poukładasz dajmy na to w sony vegas. Myślę, że w ten sposób będzie nawet dużo łatwiej, niż przechodzić przez cały proces tworzenia animacji w maksie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkii2001 Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Że w maksie tego nie muszę robić to wiem ;) ale napisałem tutaj bo są tu najlepsi specjaliści od tego :D a co do tego sony vegas to gdzieś miałem programik na płycie więc zobaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi