Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, muszę do szkoły zrobić krótką reklame jakiegoś przedmiotu. Oczywiście nie wymagam niewiadomo jakich cudów ale czy moglibyście mi powiedzieć jak zrobić taki efekt z tego filmiku :D

z 0:57 sekundy oraz taki wbijający się tekst z 1:51 ? Jeżeli macie jakieś fajne pomysły to możecie mi je tutaj podać :) proszę o nazwy programów w których mogę takie coś zrobić. Jeżeli zły (a zapewne tak bo nie wiem gdzie go wstawić) temat to przepraszam i proszę o przeniesienie. PS. chcę krótką reklame teleskopu :p Z góry dziękuję
  • Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie potrzeba Ci do tego maxa.

Zrobisz to w dowolnym programem do składania materiałów wideo operując na bitmapach. Slajdzik z obrazkami, jaki i napis przygotujesz w gimpie, lub photoshopie, a sam ich ruch poukładasz dajmy na to w sony vegas. Myślę, że w ten sposób będzie nawet dużo łatwiej, niż przechodzić przez cały proces tworzenia animacji w maksie :P

Napisano
  • Autor

Że w maksie tego nie muszę robić to wiem ;) ale napisałem tutaj bo są tu najlepsi specjaliści od tego :D a co do tego sony vegas to gdzieś miałem programik na płycie więc zobaczę.