LucB Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 (edytowane) Witam, Wrzucam zbiór kilku wizek z różnych tematów.. opinie i komentarze mile widziane. Soft: max, vray, gimp, PS Edytowane 26 Kwiecień 2012 przez LucB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczawik Napisano 30 Kwiecień 2012 Share Napisano 30 Kwiecień 2012 mile dla oka, numer 7 jest moim faworytem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 30 Kwiecień 2012 Share Napisano 30 Kwiecień 2012 1 najlepsze jak na moje oko. W exteriorach alfa coś niedomaga a w ostatnim sie całkiem kaszani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elemeledutky Napisano 30 Kwiecień 2012 Share Napisano 30 Kwiecień 2012 A mnie najbardziej podoba się elewacja na obrazku nr 7, chyba przez kompozycję i kolorki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPająk Napisano 2 Maj 2012 Share Napisano 2 Maj 2012 Witam, 7 i ostatni obrazek - osobiście najbardziej mi się podobają. Przy exteriorach ciekawe światło, ładnie scena łączy się z niebem. gratuluję i pozdrawiam MarcinP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LucB Napisano 4 Maj 2012 Autor Share Napisano 4 Maj 2012 hehe.. nie przypuszczałem, że akurat wizka nr 7 zdobędzie najwięcej przychylnych głosów :] jest to elewacja z koncepcji którą kiedyś wystrugałem dla siebie. Freedom Fighter - racja racja... powalcze z alfą. Dzięki wielkie, pozdrawiam Luc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi