Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wszystko zaczęło się od kiedy mi win XP zaczął fiksować (wyłączał się komp przy ładowaniu windowsa), więc postanowiłem dać rejestr plików zapisany o dzień wcześniej i to mi pomogło win mi teraz dobrze działa, ale niestety max który wcześniej mi normalnie działał zgłasza problem licencji próbuje ponownie zarejestrować ale to nic nie daje. Odinsalowałem to samo, już nie mam pomysłu :(((

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja tez mialem ..... wywal wszystkie klucze w rejestrze o nazwie cdilla , autodesk , discreet , 3dmax , i jakie tm jeszcze uwazasz za powiazane ..... ale najpierw wywal system licencji z menagera zadan albo uruchom w trybie awaryjnym system i powywalaj

Napisano

Hehe, po pierwsze nie wiem czy zauwazyles ale problem juz rozwiazal Marcin ;), a po drugie ja nie pisalem ze format jest najlepszy tylko najprostszy:]. Przynajmniej dla mnie...

Napisano

Zauważyłem, że problem rozwiązał Marcin, zauważyłem też, że obyło się bez formatu.

To ja napisałem, że format jest najgorszym rozwiązaniem w takiej sytuacji, powyżej masz tego doskonały przykład.

Napisano

heh ja mialem tez taki problem :) zrobilem format i ghosta :) i po problemie :) kiedy sie sypie laduje ghosta i wszystko jak nowe :) problemy z licencja pod winxp to normalka:)

Napisano

heh a zebyscie wiedzieli jakie maja zonki ludzie ktorzy posiadaja original fersjon maxencji :) jak im licencja pada to musza albo dzownic albo emialem kupe papierkowej emialowej roboty no i ok. tygodnia zwloki na wydanie nowego klucza .eehhhh.

Napisano

Jak usunąć całkowicie C-Dillę łącznie z wszystkimi zapisanymi przez nią danymi i licencjami??? Oczywiście pomijająć format dysku. Ja niestety nie mogę wykasować z rejestru niektórych kluczy..:(