Napisano 25 Lipiec 200420 l postęp niewielki.... modeluję dopiero od godziny.... pierwszy renderek: soft: blender... referki: "Samoloty, nr24"
Napisano 25 Lipiec 200420 l z jednym wylotem (silnikiem ...no??? niezly pomysl ////chyba ze tak cien pada dziwnie??? pozdr
Napisano 26 Lipiec 200420 l Autor nie.... silnik na prawdę jesr na razie tylko jedden.... jak będzie gotowy to go sklonuję i umieszczę z drugiej striny :D przecierz to symetryczne :P
Napisano 26 Lipiec 200420 l Krzywa "karoseria" - wyklep go troszkę... Hmm... podziwiam ludzi, który pracują w blenderze - kidyś próbowałem z niego korzystać i skończyło się na tym, że siedzę do teraz an maxie :)
Napisano 26 Lipiec 200420 l no do poprawy kształty, bo się załamuje w niektórych miejscach. no i szyba do poprawy bo też krzywa :) tak właściwie to powodzenia ;]
Napisano 26 Lipiec 200420 l Autor koleiny renderek... // samolot był u blacharza - troche lepiej wyklepany ale jeszcze sporo do zrobienia.... po za tym był u szklarza :)
Napisano 26 Lipiec 200420 l Autor kolejny update.... // widzę dość małe zainteresowanie tym samolotem.... ale mam nadzieję, że jak przejdę do teksturowania, a potem (być może) do animacji, to zainteresowanie wzrośnie.... tymrazem dodane są dysze silników
Napisano 26 Lipiec 200420 l Autor koleny update.. jak widać jest już (tymczasowy) materiał.... docelowo będzie w malowaniach z Pustynnej burzy
Napisano 26 Lipiec 200420 l To nie brak zainteresowania. Poprostu dajesz tak szybko updaty ze nie mozna nadazyc nic wpisac :D Pozazrdroscic szybkosci w modelowaniu. :D
Napisano 26 Lipiec 200420 l coraz lepiej wyglada... dorob pilota ;-)... czekam na wersje z teksturami... pozdro i powodzenia...
Napisano 26 Lipiec 200420 l Autor dzięki... ceną za szybkość jest niestety jakość... ale jutro poprawię kilka bugów.... kolejnoość prac od teraz planuję mniej więcej taką: podwozie pylony pod skrzydłami antena na stateczniku pionowym TEKSTURY podwieszenia może kolejność zmienię a czy będzie pilot?? nigdy człowieka nie modelowałem.... // cgyba przeniosę premierę mojej gierki o jakieś 2 - 3 miesiące.... teraz będę modelował.... "żegnaj gcc, witaj blenderze" chciałoby sie powiedzieć:) wytykajci bugi plz....
Napisano 24 Sierpień 200420 l Blender jest piekny o tak i zchowajcie sie z tym maxem :) Wracajonc do tematu bardzo ladny samolocik