Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

postęp niewielki.... modeluję dopiero od godziny.... pierwszy renderek:

soft: blender... referki: "Samoloty, nr24"

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

z jednym wylotem (silnikiem ...no??? niezly pomysl ////chyba ze tak cien pada dziwnie???

pozdr

Napisano
  • Autor

nie.... silnik na prawdę jesr na razie tylko jedden.... jak będzie gotowy to go sklonuję i umieszczę z drugiej striny :D przecierz to symetryczne :P

Napisano

Krzywa "karoseria" - wyklep go troszkę... Hmm... podziwiam ludzi, który pracują w blenderze - kidyś próbowałem z niego korzystać i skończyło się na tym, że siedzę do teraz an maxie :)

Napisano

no do poprawy kształty, bo się załamuje w niektórych miejscach. no i szyba do poprawy bo też krzywa :)

tak właściwie to powodzenia ;]

Napisano
  • Autor

koleiny renderek... // samolot był u blacharza - troche lepiej wyklepany ale jeszcze sporo do zrobienia.... po za tym był u szklarza :)

Napisano
  • Autor

kolejny update.... // widzę dość małe zainteresowanie tym samolotem.... ale mam nadzieję, że jak przejdę do teksturowania, a potem (być może) do animacji, to zainteresowanie wzrośnie....

tymrazem dodane są dysze silników

Napisano
  • Autor

koleny update.. jak widać jest już (tymczasowy) materiał.... docelowo będzie w malowaniach z Pustynnej burzy

Napisano

To nie brak zainteresowania. Poprostu dajesz tak szybko updaty ze nie mozna nadazyc nic wpisac :D

Pozazrdroscic szybkosci w modelowaniu. :D

Napisano

coraz lepiej wyglada... dorob pilota ;-)... czekam na wersje z teksturami... pozdro i powodzenia...

Napisano
  • Autor

dzięki... ceną za szybkość jest niestety jakość... ale jutro poprawię kilka bugów....

kolejnoość prac od teraz planuję mniej więcej taką:

podwozie

pylony pod skrzydłami

antena na stateczniku pionowym

TEKSTURY

podwieszenia

może kolejność zmienię

a czy będzie pilot?? nigdy człowieka nie modelowałem....

// cgyba przeniosę premierę mojej gierki o jakieś 2 - 3 miesiące.... teraz będę modelował.... "żegnaj gcc, witaj blenderze" chciałoby sie powiedzieć:)

wytykajci bugi plz....