rdo Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 postęp niewielki.... modeluję dopiero od godziny.... pierwszy renderek: soft: blender... referki: "Samoloty, nr24"
Gość raminez Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 z jednym wylotem (silnikiem ...no??? niezly pomysl ////chyba ze tak cien pada dziwnie??? pozdr
rdo Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Napisano 26 Lipiec 2004 nie.... silnik na prawdę jesr na razie tylko jedden.... jak będzie gotowy to go sklonuję i umieszczę z drugiej striny :D przecierz to symetryczne :P
Gość User190 Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 Krzywa "karoseria" - wyklep go troszkę... Hmm... podziwiam ludzi, który pracują w blenderze - kidyś próbowałem z niego korzystać i skończyło się na tym, że siedzę do teraz an maxie :)
Michas Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 no do poprawy kształty, bo się załamuje w niektórych miejscach. no i szyba do poprawy bo też krzywa :) tak właściwie to powodzenia ;]
rdo Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Napisano 26 Lipiec 2004 koleiny renderek... // samolot był u blacharza - troche lepiej wyklepany ale jeszcze sporo do zrobienia.... po za tym był u szklarza :)
rdo Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Napisano 26 Lipiec 2004 kolejny update.... // widzę dość małe zainteresowanie tym samolotem.... ale mam nadzieję, że jak przejdę do teksturowania, a potem (być może) do animacji, to zainteresowanie wzrośnie.... tymrazem dodane są dysze silników
rdo Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Napisano 26 Lipiec 2004 koleny update.. jak widać jest już (tymczasowy) materiał.... docelowo będzie w malowaniach z Pustynnej burzy
Ka21k Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 To nie brak zainteresowania. Poprostu dajesz tak szybko updaty ze nie mozna nadazyc nic wpisac :D Pozazrdroscic szybkosci w modelowaniu. :D
everyman Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 coraz lepiej wyglada... dorob pilota ;-)... czekam na wersje z teksturami... pozdro i powodzenia...
rdo Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Napisano 26 Lipiec 2004 dzięki... ceną za szybkość jest niestety jakość... ale jutro poprawię kilka bugów.... kolejnoość prac od teraz planuję mniej więcej taką: podwozie pylony pod skrzydłami antena na stateczniku pionowym TEKSTURY podwieszenia może kolejność zmienię a czy będzie pilot?? nigdy człowieka nie modelowałem.... // cgyba przeniosę premierę mojej gierki o jakieś 2 - 3 miesiące.... teraz będę modelował.... "żegnaj gcc, witaj blenderze" chciałoby sie powiedzieć:) wytykajci bugi plz....
Dark Hunter Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 Blender jest piekny o tak i zchowajcie sie z tym maxem :) Wracajonc do tematu bardzo ladny samolocik
greg_jg Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 kiedy kolejne update`y? jakie planujesz dać otoczenie?
Rekomendowane odpowiedzi