DiKay Napisano 12 Maj 2012 Napisano 12 Maj 2012 Cześć :) Chciałbym otrzymać kilka porad, jak odpowiednio wyprostować siatkę tegoż oto samochodu. Wiem, że jest parę niezgodności z oryginałem - tym później się zajmę ;) Ogólnie interesuje mnie, jak go wyrównać i porady odnośnie samego modelowania. Jest to mój 3 pojazd w 3D. Za wszystkie porady z góry dziękuje ;) Bez TS TS x2
illusion Napisano 14 Maj 2012 Napisano 14 Maj 2012 moim zdaniem siatka jest zdecydowanie za gęsta, żeby teraz łatwo przyszła jej modyfikacja... chodzi o maskę, dach i bagażnik. Zagęszczaj przy wycinanych otworach, albo wycinaj je po nałożeniu MSx1 Ale model wygląda całkiem ok, jeśli masz wcześniejsze wersje zapisane, warto jeszcze raz kilka rzeczy zrobić. Powodzenia
DiKay Napisano 14 Maj 2012 Autor Napisano 14 Maj 2012 Dzięki ;) postaram się jeszcze na tym modelu przerzedzić siatkę :)
DiKay Napisano 7 Czerwiec 2012 Autor Napisano 7 Czerwiec 2012 (edytowane) Mam taki oto mały problem z siatką :/ jakieś sugestie jak się pozbyć tych baboli? Edytowane 7 Czerwiec 2012 przez DiKay
Rekomendowane odpowiedzi